Smart Consumer

Wilt u ook naar 0 op de meter, zelfvoorzienend zijn of gewoon omlaag in uw energiekosten? ServiceHouse regelt het.

De traditionele energieleveranciers voegen nagenoeg geen waarde toe aan de levering van energie. ServiceHouse gelooft niet in een model waarbij energielevering een dienst op zich is. Slim omgaan met energie, daar gaat het om. Of je dat nu zelf opwekt, zuinig met energie om wilt gaan, of grootverbruiker bent, iedereen verdient het goedkoopste en duurzaamste energiecontract. Dus dat regelen we sowieso.

Waar het echt om gaat is uw energiebehoefte optimaliseren. ServiceHouse biedt totaaloplossingen door smart energy services en producten te combineren met energielevering.

In Cijfers

Kostentechnisch slimste, makkelijkste en transparantste energiecontract van Nederland.

Zon en wind

Besparing per jaar

Be smart,
it’s easy

Smart Services

ServiceHouse biedt smart services en producten aan consumenten via werkgevers, marktpartijen, verenigingen en andere collectieven. Smart services en producten zijn technologische oplossingen voor energieopwek -aansturing -opslag -besparing en elektrische mobiliteit.

Energiecontract

ServiceHouse is vergunninghoudend energieleverancier en levert naast gas duurzaam en in Nederland opgewekte elektriciteit uit wind en zon. ServiceHouse biedt energie aan via merken van derden.

Diensten

Verlaag uw energierekening en verduurzaam uw woning of bedrijf zonder zelf te investeren met de financiering service. Aanvullende diensten op gebied van verzekeren en onderhoud.

VOOR MEER INFORMATIE

U kunt gebruik maken van onderstaand contact formulier voor al uw vragen en opmerkingen.