Postcodestroomproject Pon Dealer in het AD

By | Nieuws | No Comments

Sinds november is Postcodestroom gestart met het Pon Dealer project. Afgelopen vrijdag is hierover in het Algemeen Dagblad een artikel verschenen waar wij erg trots op zijn. In het artikel wordt het project verder toegelicht en komt de uitvoerder aan het woord. Dit is het grootste zonnestroom project van provincie Utrecht, dat bestaat uit de plaatsing van 1.039 zonnepanelen op het dak van Pon Dealer, en is beschikbaar voor inwoners van Amersfoort.

Aanstaande woensdag 14 december zal een informatieavond plaatsvinden in de Volkswagen-showroom van Pon Dealer. Tijdens deze avond zullen we geïnteresseerden persoonlijk op de hoogte brengen over ons Postcodestroom Pon Dealer-project. Achteraf is er de mogelijkheid een reservering voor de panelen te plaatsen. Inschrijven voor de avond aan de Industrieweg 11 kan via deze link. Aanvangstijd is 19:30 uur.

In 2017 start Postcodestroom ook met het project Pon Leusden, waarbij 9.000 panelen zullen worden geplaatst op het dak van automobielbedrijf Leusden. Meer informatie kunt u begin volgend jaar vinden op onze website.

Certificering wederverkopers

By | Nieuws | No Comments
Begin april is ServiceHouse van start gegaan met het certificeringsprogramma voor toekomstige verkopers voor de werving van consumenten.

Doel van het programma is dat consumenten zo goed mogelijk worden voorgelicht en op een eerlijke manier worden geworven door wederverkopers. Read More