Partners

Samen met haar partners biedt ServiceHouse een zeer aantrekkelijk productaanbod. Dit aanbod wordt via slimme marketing naar de consument gebracht waarbij de drempel om tot aanschaf over te gaan zo laag mogelijk wordt gehouden. De ambitie is om een eenvoudig en vriendelijk alles-in-één-pakket voor duurzame en goedkope energie aan te kunnen bieden. Wilt u ook partner in smart services en e-mobility worden? ServiceHouse nodigt u uit om contact met ons op te nemen.

In Cijfers

Aantal partners

MW Zonneparken

Be smart,
it’s easy

Klanten

ServiceHouse gelooft in samenwerken en delen. Vanuit deze gedachte kiest ServiceHouse bewust voor benadering van eindklanten via betrouwbare partners en wederverkopers. ServiceHouse biedt een totaalpakket van energie en e-mobility oplossingen en verzorgt de klantenservice en facturatie richting eindklant.

Diensten

ServiceHouse is een serviceprovider die voor haar dienstverlening samenwerkt met partners die werken volgens een transparante en ontzorgde klantbenadering. Deze partners zijn dienstverleners, adviseurs, installateurs en leveranciers in energie en e-mobility.

Technologieën

ServiceHouse biedt eindklanten de beste technologische oplossingen voor slim gebruik van energie en e-mobility. ServiceHouse ondersteunt partners bij het vermarkten van nieuwe technologieën en oplossingen.

VOOR MEER INFORMATIE

U kunt gebruik maken van onderstaand contact formulier voor al uw vragen en opmerkingen.