Bewuste Ondernemer

Als ondernemer wilt u zonder zorgen uw bedrijf managen en daarin is een gezonde balans tussen omzet en kosten belangrijk. Naast personeel en huisvesting zijn de energiekosten één van de grootste kostenposten voor ZZP’ers en MKB’ers. Besparen op personeelskosten of huisvesting is niet eenvoudig, terwijl het besparen op energiekosten een forse reductie op de totale bedrijfskosten kan opleveren. U zoekt dus een manier om op eenvoudige wijze uw energiezaken te organiseren en snel voordeel te behalen op uw concurrentie. ServiceHouse realiseert voor u een blijvend voordelig en duurzaam energiecontract. Naast kostenbesparing gaat het bovendien om het optimaliseren van uw energiebehoefte. ServiceHouse biedt totaaloplossingen door smart services en producten te combineren met energielevering.

Wilt u ook naar 0 op de meter of omlaag in uw energiekosten? ServiceHouse regelt het!

In Cijfers

Kostentechnisch slimste, makkelijkste en transparantste energiecontract van Nederland.

Zon en wind

Besparing per jaar

Be smart,
it’s easy

Smart Services

ServiceHouse biedt smart services en producten aan consumenten via werkgevers, marktpartijen, verenigingen en andere collectieven. Smart services en producten zijn technologische oplossingen voor energieopwek -aansturing -opslag -besparing en elektrische mobiliteit.

Energiecontract

ServiceHouse is vergunninghoudend energieleverancier en levert naast gas duurzaam en in Nederland opgewekte elektriciteit uit wind en zon. ServiceHouse biedt energie aan via merken van derden.

Diensten

Verlaag uw energierekening en verduurzaam uw woning of bedrijf zonder zelf te investeren met de financiering service. Aanvullende diensten op gebied van verzekeren en onderhoud.

VOOR MEER INFORMATIE

U kunt gebruik maken van onderstaand contact formulier voor al uw vragen en opmerkingen.